Varicela vine de Craciun. Cine o pune sub brad?

Share catre altii:

N-am crezut ca o sa mi se intample vreodata asa ceva. Ori s-au aliniat planetele, ori cineva acolo sus s-a decis sa-mi faca o gluma proasta ca sa imi testeze umorul. O zic in gura mare: Am zero umor zilele astea, pentru ca traiesc un deja-vu!!! Un deja-vu cu varicela. Sa va explic:

Anul trecut. Craciun. Plecati la munte. Cipri face varicela. Ce sa zic, multumim de cadou, Mos Craciun! Nu vreti sa stiti ce misto e sa cauti o policlinica deschisa in ajunul Craciunului, pe Valea Prahovei. Nu e niciuna! Sau, daca e, la naiba, n-am gasit-o noi. Toti cu sarmalele in gat si carnatii in buzunar, noi umblam cu bubosu’ sef dupa un doctor, Thea plangea ca ea vrea la hotel unde se cantau colinde si venise Mosu’ local cu tot felul de surprize. Ce sa mai, o placere. Ne-am decis atunci ca la anu’ o sa ne luam revansa, cu un super Craciun.

Anul asta. Putin inainte de Craciun. Inca in Bucuresti, dar ne pregateam sa plecam la munte. Thea face varicela. Am un deja-vu, bine macar ca sunt in Bucuresti. Acum umblu cu buboasa sefa pe la doctor si ne plangem de mila amandoua.

Cum frate, sa faca varicela ambii copii, in ani consecutivi, in perioada Craciunului? Cu ce-oi fi gresit eu pe lumea asta? Bai, care imi pui varicele sub brad, impachetata frumos?

I-am zis omului meu (care n-a facut varicela in copilarie) ca, daca la anu’ o pune si el de-o varicela, imi iau campii si plec in insulele calde. Pana cand o viata asa amara?

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook