V-am povestit când fii-mea a furat parafa medicului?

Share catre altii:

Am intrat in pamant de rusine. Nu neaparat ca ea a furat o ştampila, ci ca am adus un om in pragul disperarii pentru ca nici nu m-am deranjat sa o caut.

Eram cu Thea la medicul pediatru (prieten bun). Dupa consult, ma asez pe scaun, cu Thea in brate, sa astept sa ne scrie reteta. Imi suna telefonul, scormonesc in geanta, transpir toata pana il gasesc, ii suna si telefonul lui, scormoneste si el in sertar, ii mai cad 2 pixuri, intra si asistenta sa ii lase pe birou nu stiu ce, varsa cafeaua… balamuc. Reteta e gata, cu ea in dinti plec spre casa.

Peste 2 ore, dupa ce m-am chinuit sa adorm un copil plin de virusi, medicamente si muci, suna telefonul. Injur de toate neamurile, ma arunc pe burta sa ajung la telefon cat mai repede, inchid. Suna iar. Ma refugiez in baie, raspund in soapta:
„Da..”
„Dana, ai luat tu cumva din greseala parafa mea?”
„Ce sa fac eu cu ştampila ta? Hai mah, fii serios”.
„Oi fi luat-o din greseala. Vrei te rog sa te uiti? Sunt disperat. Trebuie sa o declar pierduta, sa umblu sa fac alta, sa notific Directia de Sanatate Publica, e o nebunie intreaga! Si nici nu mai pot sa eliberez retete pana atunci„.
Evident, nici nu m-am sinchisit sa o caut. N-oi fi eu frumoasa si nici desteapta din cale afara, dar cu memoria si cu atentia stau bine, nene. Stiam ca nu i-am luat-o.

A doua zi, seara, simt ceva sub perna Theei. Bag mana, ma inverzesc. Ştampila vietii!
„Thea, ce ai facut? De ce ai luat-o?”.
Mi-a trebuit! Am avut atatea de stampilat” (avea 3 ani, da?).
Nu vreti sa stiti cum mi-am cerut scuze cu cerul si cu pamantul de la doctor, norocul meu ca a ras ala juma de ora când i-am povestit cum si-a gasit omu’ meu camasile din dulap stampilate cu „Dr. xxx, medic pediatru, cod 2245678″.

[Poti sustine acest blog cu un like la pagina de facebook. Ca altfel, ma apuc de scris retete de mancare… si eu stau prost de tot la gatit :)]

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: