Unde poti face spagatul pe gheata

Share catre altii:

Dupa ce timp de 2 ani am pus copiii pe schiuri si au adunat zapada de pe partie si in dinti si-n urechi, anul acesta m-am decis sa ii vad cum fac spagatul pe gheata. Asa ca, da-i si cauta patinoare in Bucuresti. De preferat e sa gasim un patinoar pana la care sa nu facem cat pana pe Valea Prahovei, ca nu plec in vacanta pana la patinoar, ci doar dau o fuga pana la patinoar.

Nu agreez ideea de patinoar indoor. Eu consider ca sporturile de iarna se practica afara, cu inghetat de nas, muci pana la genunchi, urechi bocna si picioare pe care nu ti le mai simti. Pentru mine, sa patinezi indoor e ca si cum ai juca tenis in baie. Deci patinoarul de la AFI Cotroceni is not an option.

In dimineata de Craciun, mi-am impachetat copiii si am iesit sa cautam patinoarul ideal. Avem unul pe terasa de la Promenada, cam cat un lighean, dar macar e afara. Oricum nu ma astept ca prea curand sa patineze ei mai mult de 1 metru in fata si 2 metri la dreapta, asa ca nu ne trebuie foarte mult spatiu momentan.

In Herastrau si pe Kiseleff, unde erau anul trecut patinoare, acum creste iarba si fac pipi niste caini. La Floreasca, unde a fost patinoarul copilariei mele, unde mi-am tocit genunchi si am indoit mantinela de nenumarate ori, acum sunt puse 2 sezlonguri. Trist, ce sa zic. Patinoarul din Drumul Taberei e cam in alt oras pentru mine, beau 2 ceaiuri si fac si un chec pana acolo.

Si cum stateam eu cu un bot de 5 metri ca nu am unde sa patinez si ca, pe o vreme ca asta (16 grade de Craciun) mai bine scot rolele, m-am gandit sa imi incerc norocul si la patinoarul din Parcul Cismigiu. Eu nu sunt fan Cismigiu, mi se pare un parc batran, parca uitat pe planul de urbanism, unde copacii stau sa cada de artrita, boschetii sufera de batranete iar bancile au facut razboiul.

Dar patinoarul din Cismigiu e the best. THE BEST! Mare, sa avem cu totii loc, sa nu ma trezesc cu vreun cot in stomac, bine intretinut, nu e ca si cum a dat unul cu furtunul la -5 grade, au si cursuri de initiere, sa nu faci spagatul pe gheata de prea multe ori, in vazul lumii, iar preturile sunt acceptabile, nu e ca si cum nu mai mananca cei mici in ziua in care mergem la patinoar.

Ati fost? Hai sa ne vedem acolo.

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook