Un fleac. M-a ciuruit o raceala. V-o dau?

Share catre altii:

Sunt distrusa. In rest, ma simt fantastic. Aud numai cu urechea dreapta, ca cealalata e infundata de ieri de la un stranut si nu si-a  mai revenit. Parul e lipit de cap pe partea pe care dorm, iar pe partea opusa sta in sus, ca un steag. In picioare am niste sosete din alea de lana cum se crosetau pe vremea razboiului si sunt imbracata cu halatul de baie al omului meu, ca pe ala am pus mana prima oara (fie vorba intre noi, cred ca intra si mama si fii-mea cu mine in halatul ala si tot il mai strangem nitel in talie).

Am niste ochi de zici ca sunt borcane de iaurt, merg cu mainile intinse in fata ca somnambulii, ca sa nu dau cu moaca intr-un perete, pentru ca nu vad pe unde merg, imi curg lacrimile ca in filmele indiene. Nasul e raschetat de cat l-am sters cu servetele, am terminat rezerva strategica de servetele cu 3 straturi. Am la capul patului mai multe medicamente decat poti gasi intr-o farmacie de spital, de la pastile la spray-uri, de la siropuri la prafuri.

Sunt o adevarata aparitie. Am o voce deosebita, zici ca am baut numai cuie cu whiskey. Daca ma apuc sa cant cu geamul deschis, migreaza juma’ de cartier. Cam de 20 de minute caut un termometru, ca sunt convinsa ca am olecuta de febra, al dracu’ termometru nu se arata pe nicaieri.

As manca o supa fierbinte sa ma arda pe gat, dar n-are cine sa mi-o faca. Ma uit pe un canal de bucatareala, face aia o ciorba acolo, la foc de lemne, de imi vine sa ling televizorul. In frigiderul  meu bate vantul. Am sunat la o firma care livreaza acasa, cica acum in perioada prânzului, e nebunie la comenzi si imi aduc supa peste o ora si jumatate. Pai, pana atunci, mor si ma nasc din nou. Dar, si când m-oi face bine, mama-mama…

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: