Ti le bag pe gat!

Share catre altii:

Stau la semafor. Vad cum soferul din fata mea arunca pe geam un muc de tigara. N-ai scrumiera in masina? Puneti-l in buzunar, du-l nevesti-tii acasa. Apoi, merg bara la bara. Vad cum o tipa din alta masina arunca pe geam ambalajul de la o ciocolata. La maica-ta acasa faci la fel? In piata, langa o taraba, imi aleg legumele. Vad unul langa mine ca isi sufla nasul si arunca servetelul pe jos. Ai trait in cocina? In fata portii mele, doi tineri scuipa coji de seminte. Asa fac toti porcii!

Este peste puterea mea de a intelege de ce nu mai au loc in masina pentru o coaja de banana sau un dop de sticla si de ce nu pot cara pana acasa sau pana la primul cos de gunoi un cotor de mar si o hartie de la inghetata.

De cate ori se intampla astfel de episoade, ma visez femeia bionica si imi inchipui cum ar fi sa le bag pe gat mucurile de tigara si servetelele, sa ii pun sa mature cu limba cojile de seminte de pe jos, sa le si spun ca, data viitoare cand se mai intampla, le tai si mana pe care au folosit-o si o agat de stalp. Ca in Mad Max.

Am vazut intr-o zi o faza care m-a uns pe pipota: un mojic statea la semafor si a aruncat batul de la inghetata pe geam. O tipa deosebit de eleganta se da jos din masina, se apleaca artistic dupa bat, ii ciocane in geam zambind, evident mojicul deschide si ranjeste si el fasolea, moment in care tipa ii infringe batul in dinti. Curaj sau nebunie, nu stiu, dar mi-a placut! E adevarat ca nu stiu daca tipa a mai trait :), ca am plecat. Dar asa as vrea si eu sa fac… intr-o zi… cand oi fi cu Politia dupa mine… sau cu un Gigi muschi.

Pe astea le stiti? Jurnal de bord: Cum e sa lucrezi in zona de nord si Injuraturi noi in trafic.

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook