Te certi in fata unui caine? Ca mine o sa patesti!

Share catre altii:

„Omu’ tau are noroc ca te are, lasa-l in viata, gratiaza-l in fiecare an ca pe curcanul american”, asa mi-a scris intr-o zi una din cititoarele blogului. Mi-a placut si m-am gandit chiar sa va povestesc cum l-am gratiat la un moment dat, datorita Axei, pe care o stiti de aici.

Noi doi, la inceputul relatiei, cand ne iubeam si certam ca nebunii. Axa tocmai devenise centrul universului nostru, nu aparusera plozii pe vremea aia. Si nu stiu din ce ne luam noi, incepe cearta. Cum sa va explic eu… la noi cearta inseamna ca eu ma cert cu omu’, el nu se cearta cu mine, ceea ce ma enerveaza si mai tare.  Deci, eram in mijlocul holului, unde isi avea Axa domiciliul de baza. Si cum tipam eu acolo in legea mea, o aud pe Axa oftand. „Ei hai, te-or deranja decibelii mei”. Si da-i si tipa, si da-i si lupta in continuare.

La un moment dat, simt ca cineva din spatele meu ma trage de pantaloni. Cand pun mana sa ii trag inapoi, simt botul Axei. Imi sucesc capul la spate, ma uit in jos si o vad pe Axa fixata cu dintii in turul pantalonilor mei, se opintea cat putea sa ma traga in spate. Imi smulg pantalonii din dintii ei, ea ramane cu un petic in gura. Si ce credeti ca face, mah? Trece pe langa mine defiland in pas de dans si ii duce peticul omului meu.

Ne-a apucat rasul, mi-a trecut cheful de cearta, omu’ meu traieste si azi, l-am gratiat atunci datorita Axei, m-a costat o pereche de pantaloni, dar as spune ca a meritat, nu ne-am mai certat niciodata in fata Axei. Asta pentru ca am avut eu grija sa o inchid in baie de fiecare data, nu pentru ca nu am mai avut motive de cearta.

A venit o data la noi administratorul de bloc, statea in pragul usii si tipa la noi ca n-am platit intretinerea. Am vazut-o pe Axa cum se ridica si se duce pe la spatele lui. M-a pufnit rasul, stiind ce vrea sa faca, dar am sarit sa o tin de gat cu toata forta mea, ca i-o facea si administratorului rau de tot. Administratorul a zis ca numai o obraznica poate sa rada in momentele alea. Cred ca el nu stie nici acum ca a fost cam la limita.

Pe Axa, cu numele de scena Axion sau Axone, o stiti si din Un caine adoptat – povestea noastra si Cainele care fura ciorapi.

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: