Of, of si un pantof!

Share catre altii:

Ma dispera goana dupa pantofii copiilor. Nici nu apuca sa se usuce bine cerneala bonului de la ghetute, ca aproape le sunt mici si ii strang. Ii intreb de o suta de ori: „Te strang? Simti ceva aici? Te bate acolo? Poti sa mergi cu ei? Ia fa 3, sau 7, mai bine 200 de pasi!”.De fiecare data raspunsul e: „Vai, ce frumosi sunt„. „Frumosi-frumosi dar… Te strang? Simti ceva aici? Te bate acolo? Poti sa mergi cu ei? Ia fa 3, sau 7, mai bine 200 de pasi”.

La Thea (7 ani) criteriile alegerii pantofilor sunt:
roz, roz si…. da, roz (orice alta culoare reprezinta un compromis pentru care negociez cu cerul si cu pamantul)
inchizatoare cu arici (cataramele ne fac sa pierdem timpul si pantofii trebuie azvaliti repede cand ajungem acasa si ne e foame)
floricele (daca au floricele, se accepta; daca nu, avem o problema).

La Ciprian (5 ani) e ceva mai simplu:
albastru. Punct. Aici se termina totul. Nu isi doreste altceva, e in stare sa poarte ghete in mijlocul verii si sandale cand ninge, pentru el e tot una, atat timp cat sunt… albastre.

Doar ca, nici unul nu este atent daca pantofii il strang sau nu. Da-i si apasa pe varf, verifica la calcai, pune-i sa alerge la maraton prin magazine. Daca ii intrebi, totul e ok. Si cand auzi peste o luna ca „ma strang pantofii„, nu iti vine sa…?

2 Parerile cititorilor

Spune-ti parerea: