Schioapex e o aratare cu 3 picioare si… e a noastra

Share catre altii:

Poate nu ati observat, dar nu are decat 3 picioare. Asa a fost sa fie… Dupa cea mai urata matza, pe numele de scena Gloabex, ni s-a mai alaturat o… aratare.

Aflasem ca o colega adapostea la birou un pui de pisica cu 3 picioare. Se cautau adoptatori, ca pisica nu mai putea „munci” cot la cot cu ea. Si mi-am zis ca eu sunt sansa ei. Bine-bine, dar cum ii „vand” ideea omului meu? Dupa lungi negocieri si scenarii deruate in mintea mea, imi iau inima in dinti intr-o zi: „Auzi? Nu crezi ca Gloabex se plictiseste de moarte?”. „Nu„. „Eu cred ca da. E cam apatica in ultima vreme, ii trebuie un prieten„.”N-are nimic. Ti se pare„.

Cum nimic nu mergea, am apelat la coarda sensibila. Am luat-o pe fii-mea si ne-am dus sa luam pisica. Fii-mea a placut-o instant, dar i-am zis ca daca nu il convinge pe taica-su, trebuie sa ducem pisica inapoi. Si sa nu va puneti cu fii-mea, ca asta e ori picatura chinezeasca, ori iti trage cea mai sagalnica privire, de te scurgi tot, cat ai fi de mare. Cand am ajuns acasa, fii-mea catre tac-su: „Pisica asta nu are decat 3 picioare. Ce alegi? Sa o salvezi sau sa o lasi sa moara? Eu te stiu om responsabil„. Pfff, stiam eu ca fii-mea obtine tot ce vrea!

Asta a fost oameni buni, consiliul de coroana a votat ca Schioapex (nici nu puteam sa ii dam alt nume) sa ne patruleze curtea. Si, de doua saptamani, chiar ca numai asta face. Toata lumea s-a impacat cu ideea ca mai mult de 3 picioare nu o sa aiba vreodata, cu exceptia lui Ciprian, care e convins ca o sa ii creasca odata si odata si al patrulea. Sa nu ii naruim speranta, zic…

Maine va spun cum am transformat pisica in lampa. Da, ati citit bine. Stati pe aproape…

Pe de alta parte, povestea lui Gloabex o aveti aici: Cred ca am adoptat cea mai urata pisica si aici: Cum era sa moara un curier din cauza mioartzei mele. In locul tau, stii ce as face? As da like la pagina de facebook, ca sa ne mai citesti si alta data povestile noastre. Daca deja ai facut-o, tot clanul nostru iti spune „multumesc”.

pisica 2 pisica 3

O parere

Spune-ti parerea: