Nu va mai duceti copiii in parc!

Share catre altii:

Daca nu aveti bani de amenda, nu va mai duceti copiii in parc. Cel putin, nu daca sunteti din Timisoara. Dar, pe principiul „azi in Timisoara, maine in toata tara”, nu se stie niciodata cand se extinde in toate orasele.

Nu stiti despre ce vorbesc? Stirea o gasiti aici. Consiliul Local din Timisoara a decis: copiii nu au voie să strige in parc, nu au voie cu haine care au fermoare sau capse, iar parintii nu trebuie sa stea langa cei mici cand acestia se dau in leagan.

Or fi facut ei niste studii amanuntite. Or fi consultat niste specialisti. Or fi facut vizite de lucru in strainatate, sa observe parcurile de acolo. N-avem de unde sa stim.

Amenda este intre 500 si 1000 lei. Asa ca, ori nu ii mai duceti deloc, ori ii duceti doar in ziua de salariu. Sau de ziua lui de nastere. Sau daca va mai sponsorizeaza bunicii. Si, in general, mai tineti-i in casa. Ce atata miscare in parc? Pe scara blocului nu se pot juca?

Uite domne’, cum am rezolvat noi una din cele mai stringente probleme ale societatii. Deja ma duc sa ma caut in portofel, sa vad daca imi permit azi o vizita in parc sau nu. Nu de altceva, dar ai mei au geci cu fermoare, in parc alearga ca doua capre si isi exprima fericirea mai galacios. Ce infractori am acasa si nici nu stiam. De maine, disciplina jos din pod! Si schimbare de garderoba.

Ma duc sa ii spun si soacrei. Daca imi vine acasa cu amenda, o plateste ea, nene. Ea i-a dus in parc, ea sa o plateasca. Iar mamei mele o sa ii spun ca, daca ia amenda, este pentru ca nu citeste pe blogul meu noutatile.

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook