Nu suntem prieteni, doamna, dar tonerul… TONERUL IL MAI CUMPARATI?

Share catre altii:

Cred ca Dumnezeul pisicilor era obosit cand a facut-o pe Schioapex a noastra, ca a uitat sa ii monteze un picior. Asa ca Schioapex patruleaza prin curtea noastra, ca nu poate sari nici un gard, lumea ei e doar pe orizontala.
Ajung acasa. Nu mai incui poarta (de lene!), plonjez direct pe canapea ca sa aud 5 minute de liniste. Aud ciocanit la usa casei. Deschid cu chef de cearta. Se face intuneric. O namila de om, cat usa mea.
Vad cu coada ochiului ca poarta e deschisa. Intepenesc. „Iiiiiincredibil domne’, dar chiar asa, lasi poarta vraiste?”. Si il imping cat colo din fata mea ca sa ma duc spre poarta.
Tipul se uita nedumerit si scoate un „Scuze… v-am adus tonerul” lesinat.
Tocmai ce o vad pe Schioapex tulind-o afara pe poarta si strig la omu’meu: „Vino repedeeee, a scapat Schioapex si e sub masina!”.
Tipul, care ramasese statuie in usa casei zice incet, cu un ton vinovat: „Stiti, eu am venit cu tonerul…”.
Iese omu’ meu din casa: „Asaaa cevaaaa…. cum sa lasi domne’ poarta larg deschisa?”. Si trece val-vartej pe langa el, aruncandu-se lat pe jos, pe langa masina. James Bond era nimic pe langa noi.
Tipul insista, in soapta „V-am adus tonerul…„.
Noi ne taram pe sub masina sa scoatem pisica. O prind, intru in curte cu ea in brate si o mustruluiesc: „Rusine!”.
Tipul insista: „Ma iertati, nu am stiut ca aveti pisica. Mai vreti tonerul?”.
Eu vorbeam cu pisica, neauzind ce spune tipul: „Cum se poate asa ceva? Nu mai suntem prieteni”.
Tipul, exasperat: „Nu mai suntem doamna, dar tonerul… TONERUL IL MAI CUMPARATI?”.
Ii dau banii, tipul pleaca si il aud vorbind la telefon: „Sefu, pe str. Xxx eu nu mai livrez. Sa ma bata astia din cauza unei pisici schioape, ce dracu’. Astia nu sunt normali”.
Hai ca ne-am lins pe bot si de toner. Asta e. In curand, nici pizza n-o sa ni se mai livreze. O sa murim de foame.

 

 

 

O parere

  1. O multime de lucruri amuzante se intampla la voi, cu voi! Iar umorul cu care ni le aduci la cunostinta e menit sa ne descreteasca fruntile si sa ne faca sa zambim! Multumesc si va imbratisam, Oameni Frumosi!!

Spune-ti parerea: