„Nu se spala la masina” = da-o naibii, nu o cumparam!

Share catre altii:

Pe bune, am 14540 de lucruri de facut in fiecare zi. Largit pupilele ca sa focalizez pe scrisul minuscul de pe etichetele hainelor nu e unul dintre ele. Drept pentru care, in afara de faptul sa sortez dupa culori inchise si deschise (sa zica merci ca le cumpar haine de culori diferite si nu ma rezum doar la alb si negru), altceva nu mai fac atunci cand pregatesc rufele pentru spalat. Spalatul de mana nu e in fisa mea de post, am zis! Nu am calificare pentru asa ceva si nici nu simt nevoie sa fac un curs in acest sens.

In schimb ma uit pe eticheta cand cumpar hainele. Creierul meu percepe Nu se spala la masina” ca fiind „Da-o dracu, nu ne trebuie„, Spalare delicata” echivaleaza cu „Asta o cumperi cand oi fi la casa ta” si „Spalare la maxim 10 grade” se citeste ca „Hai ca nu iti vine chiar asa bine„. Adopt principiul „nu va convine, n-aveti decat sa vi le spalati singuri” si, cel putin aparent, toata lumea e fericita… sau nimeni nu indrazneste sa scoata vreun sunet. Ma rog, mai putin omul meu, care isi doreste cu ardoare o camasa de in, pe care insa nu o va avea nicioadata (sau isi ia una de unica folosinta).

Am spalat la masina destule haine care nu ar fi trebuit spalate, mi-am luat portia de nervi si frustare cand mi-am vazut camasile ca aratau ca niste haine de papusi, cand caciula lui Ciprian am scos-o ca un ciorap si cand pantalonii omului meu au intrat in masina ca fiind lungi si au iesit ca bermude. Asta e! Noi sa fim sanatosi, carpele sunt doar… carpe.

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: