Lup negru pentru nopti albe

Share catre altii:

Habemus catel. Altul! Da, altul, adica al 2lea, sau al 3lea..ma rog, cine a stat sa ii numere? Ma rog, suntem de fapt gazde temporare pentru el, pana trece de schema de vaccinare si il pot lua parintii mei. De fapt, e al lor. Asta e vestea buna. Ca sincer, un ditamai catelul nu mai avea loc in curte. Ciobanesc ucrainean. E negru. Negru tuci, nene. Cum sa va explic, are 4 luni si 23 de kile. Cat o oaie bine facuta. La 6 luni e cat un urs. Maica-sa e cat un garaj.

Si daca am zis care e vestea buna, poate va asteptati sa aflati care e vestea proasta. Vestea proasta e ca toti vecinii au cearcane. Mda. De nesomn. Nu mai doarme nimeni noaptea, ci doar ziua. Ziua, cand Codrut al meu doarme si el. Noaptea, Codrut face de garda. Latra tot ce misca. Facem nopti albe de cand ne-am luat catel. Albe! Ca-n studentie. Lup negru pentru nopti albe, asta ne-am luat.

Moaca lui face toti banii. Ai ros presul de la intrare? Bagi o moaca din asta si se iarta. Ai gaurit furtunul? Se uita la tine asa si te duci sa iti cumperi alt furtun. Ai ros cauciucul de la bicicleta copiilor? Da-o-n-colo, luam altul. Mi-ai scos un bradut din radacina? Il plantam la loc. Injuram si plantam. Ce dracu’ sa facem?

E nenorocire la mancare. Am gatit intr-o luna pentru catelul asta cat n-am gatit pentru copiii mei de cand i-am facut. Mananca mancare gatita, boabe de caine, boabele pisicilor, plantele cu flori, papucii gasiti prin curte, rufele zburate din balcon, clanta de la usa si… mda, sireturile oricui intra in raza lui vizuala. Pisicile au scapat de burta de cand le alearga el prin curte. Sunt amandoua ca niste gazele.

IMG_2573IMG_2557

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: