JUST… ME!

poza-familie-1024x576

1 „significant other”, omu’ meu, care chiar este sufletul meu pereche, elementul de echilibru si calm din viata mea, 2 copii incredibili (ea – zisa si Miss Pampon, el – zis si Don’ Papion) si 3 animale de companie pe care le-am adus acasa de te miri unde si care mi-au facut, pe rand, viata mai frumoasa (animalele de serviciu sunt in aceasta perioada mioartza Gloabex, pisica Schiapex si dobarmanita Axa).

Despre asta scriu. Si despre tot ce am aflat si eu de la altii. Si despre ce cred ca ar vrea si altii sa afle de la mine. Scriu despre greselile si reusitele mele ca parinte, despre animalutele noastre, despre ce ma intriga dar si despre ce imi place sa vad ca se intampla. Despre calatoriile noastre in lumea larga cu 2 copii agatati de noi, in care cheltuim doua salarii si un bonus sau unde mergem doar cu ultimii 50 lei si 4 sandwichuri de acasa. Cateodata imi iese, cateodata nu. Fiti intelegatori cu mine! 🙂

Si, dupa cum v-ati dat seama (ca doar n-o fi greu), eu sunt Dana. Si Ionescu. Regina-mama si queen bee la mine acasa si pentru clanul meu. Mi-s nemuritoare si vesnic tanara. Si de-o frumusete rara. Si desteapta foc. Sunt data dracu’, ce sa mai!

Daca vrei sa imi spui ceva frumos, imi poti scrie pe danaioana.ionescu[at]yahoo.com. Daca vrei sa ma certi sau… si mai rau, las-o pe alta data, poate iti trece gandul.

Cu drag,
Eu

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook