„Iubito, s-au inchis scolile!”

Share catre altii:

Nah belea, ca din cauza codului de ninsoare si viscol, s-au inchis gradinitele si scolile. Daca ai cu cine sa lasi copiii, rasufli usurat. Pentru mine insa, e un fel de cosmar. Adica, sincer, as fi preferat sa inot prin zapada cu un copil pe umeri si unul agatat de mana mea, in drum spre gradinita, respectiv scoala, pentru ca nu am cu cine sa ii las.

Vine omu’ la mine, in timp ce invarteam in mamaliga si ma uitam pe geam ce frumos ninge. „Iubito, maine sunt inchise gradinitele si scolile„. Mi-a venit sa arunc cu mamaliga dupa el. „Si noi ce dracu’ facem?„.

Am analizat cu atentie seful meu, cat si seful lui, dupa urmatoarele criterii: al tau are copii, poate ar intelege, al meu nu are cum sa inteleaga, auzi da’ tu cand te-ai invoit ultima oara la el, cate zile de concediu mai ai de anul trecut, stai asa ca am uitat ca maine am o intalnire importanta, nu ma intereaza, spune-le ca ai facut pojar, oare o sa observe daca nu ma duc la birou. Am ajuns la concluzia ca a apela la sefi e ultima varianta.

Am analizat cu atentie mamele noastre sub aceste aspecte: cand ai chemat-o ultima oara sa stea cu cei mici, sper ca n-ai uitat sa o suni de ziua ei, crezi ca i-a placut cadoul de la noi, maica-ta ii tine prea dezbracati, lasa ca si maica-ta nu le da de mancare cum trebuie. Am eliminat si mamele din ecuatie.

Am ajuns sa ne analizam unul pe altul. Uite cum facem, luam fiecare cate unul cu noi la serviciu,  ete na’, ce idee proasta, unde sa il ascund, n-o sa aiba rabdare sa stea o zi intreaga, las’ ca poate mai sunt si altii in situatia noastra si poate o sa aiba cu cine sa se joace, esti nebun(a), ne dau astia afara.

Nu stiu inca ce facem cu cei mici. Inca nu e maine. E inca azi si ninge frumos. La voi in familie cum a fost? „Iubito, maine sunt inchise gradinitele si scolile„. A fost „Vaai, ce bineee?” sau „Nu poot sa creeeed, e tot ce ne lipsea!” ?.

[Ca sa stie si institutul meu ca nu scrie degeaba pe blog si daca vreti sa primiti toate articolele fara sa miscati un deget, stiti ce trebuie sa faceti, nu? Like pagina de facebook]

Later edit: Pe www.edu.ro gasiti info despre institutiile de invatamant inchise pe perioada codului portocaliu.

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: