Haideti sa scriem un ghid de atractii (outdoor) pentru copii

Share catre altii:

Fiecare dintre voi a fost cu cei mici pe undeva prin tara asta, in excursii, in parcuri de aventura, cetati sau castele, la acvarii si gradini zoologice, la ferme sau la parcuri acvatice, rezervatii de ursi sau de zimbri (in general, locuri outdoor), sau muzee inedite (muzeul palariilor de paie, muzeul lingurilor). In unele locuri v-a placut, in altele nu v-ati mai intoarce. Va propun sa facem impreuna un catalog al locatiilor child friendly, pe orase, in care orice familie ar trebui sa ajunga.

Iata la ce m-am gandit: sa facem un efort colectiv, voi imi spuneti pe unde ati fost (oras, cum se cheama locul respectiv, ce anume v-a placut) si eu concep catalogul online al acestor locuri (cu toate informatiile necesare – poze, locatie, cost, program de vizitare, website), accesibil tuturor, gratuit.

Asadar, va astept cu recomandari pe pagina de facebook, sub forma de comentarii la acest articol sau prin formularul de contact de pe blog. Sunt convinsa ca o sa iasa ceva superb!

[ Totul a pornit de la Gata cu experimentele in vacantele cu cei mici. Poti sustine acest blog cu un like la pagina de facebook. Ne vedem mai tarziu!]

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: