Gata cu experimentele in vacantele cu cei mici

Share catre altii:

Eu una m-am saturat sa fac experimente pe timpul, banii si nervii mei, atunci cand plec cu cei mici in vacanta, excursie sau la un loc de distractie ori de petrecut timpul. Nu concep sa plec fara ei si amandoi trebuie sa contribuie cu ceva la reusita vacantei. Thea este cea care tine harta in mana si ne indruma, atat cat poate, iar Ciprian e responsabil de gasit casa de bilete si tinut rand la coada.

Dar este responsabilitatea mea si a omului meu sa adunam informatiile necesare inainte de a pleca. Si aici incepe tragedia. Nu cred ca suntem singurii care avem astfel de probleme.

Nu toate locatiile au siteuri sau, daca le au, nu toate cuprind informatiile necesare, de multe ori informatiile prezentate nu sunt reale, nu se prezinta restrictiile pentru copii (varsta, inaltime etc), nu gasesc intr-un singur loc cat costa si care e programul de functionare.

Pe multe bloguri de child friendly travel se vorbeste de peisaje, desi cei mici sunt ultimii interesati de cum se vede apusul din varf de deal si niciodata nu gasesti in articole mentiuni despre reducerile pentru copii sau despre lucrurile cu adevarat utile (nu vreau sa critic pe nimeni, e doar o opinie, zic si eu, nu dau cu parul, asa ca nu dati cu pietre). Putinele articole cu toate detaliile sunt doar advertorialele (adicatalea reclame platite, dar de unde nu afli cum e „pe bune”).

Asa ca azi m-am decis sa scriu SI despre locurile in care mergem noi, cei patru muschetari, unde ne-a placut sau unde nu ne vom mai intoarce ever, sa va dau detalii despre pretul de intrare si programul de functionare, daca aveti reducere ca familie, cum obtineti cele mai bune preturi la cartelele de metrou dintr-un anumit oras si care e cel mai ieftin mijloc de transfer de la aeroport la hotel sau unde ii poti duce pe cei mici cand mai ai doar 50 lei in buzunar si inca 10 zile pana la salariu.

Sunt convinsa ca, daca voi scrie despre experientele noastre si postez si informatii utile, cineva o sa aiba o vacanta reusita. Ca tare bine e sa primesti toate detaliile mura-n gura. 🙂 Repede cu like-ul la pagina de facebook, ca sa nu ratati vreun articol.

[Sigur o sa iti placa Salina Ocnele Mari – impresii si fotografii, cu iz de haz si Cum e sa zbori cu avionul pe furtuna sau cum inveti sa te rogi la sfintii]

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: