Fii-mea versus mojicul din trafic: 1-0

Share catre altii:

Nu sunt calma de felul meu, dar la volan imi impun sa nu ma afecteze ce se intampla in jurul meu. Evident, imi mai sare mustarul cand imi taie unul calea, cand eu stau ca proasta la semafor si vine unul pe linia de tramvai, el trece, eu mai prind un semafor, cand de abia s-a pus verde dar ala din spate ma claxoneaza pentru ca nu am demarat pe 2 roti… in fine, din astea clasice. Da, mai scapa si cate o injuratura, ca doar n-o sa le zic „bravo”, dar orisicat, spre deosebire de multi altii, incerc sa fiu cat pot de „zen” atunci cand conduc, mai ales cand am si copiii in spate.

Intr-o dimineata, cu Thea in masina, in drum spre scoala. Un tip vrea sa imi taie calea, desi eu eram pe prioritate. Imi vad de drumul meu, el nu apuca sa mi se bage in fata, dar ne intalnim in paralel la semafor. Deschide geamul si zice: „Vaco, ai fi putut sa ma lasi sa trec„. Tac si dau muzica mai tare. Mojicul continua sa vocifereze, cred ca imi canta o oda. Cand dau sa plec de la semafor, imi blocheaza calea, in stilul clasic bovin si se da jos, venind spre mine amenintator.

Thea (grupa 0 la scoala, retineti!) ma intreaba: „Nu ii faci nimic, mami?„. „Thea, nu ne certam cu toti nebunii. Ii lasam dracului in pace, ca ne stricam ziua„. Thea nu rezista si deschide geamul: „Sunteti foarte nepoliticos. Si daca tatal meu ar fi fost aici, ar fi fost altfel. Sa veniti si maine aici, si eu o sa vin cu tati!„. Din spatele masinii aud: „Nu e nevoie, sunt aici!„. Omu’ meu venea dupa noi, ca uitasem acasa mancarea Theei.

Nu va dau detalii, va spun doar ca soferul si-a cerut scuze. E adevarat ca avea 1.5 m inaltime, iar omu’ meu are 1.90 m si era infuriat ca ursul. Dar, de fapt, e bland ca o gaina. Aia a fost o zi misto. Si fii-mea e cea mai buna partenera de drum. Am zis!

 

 

O parere

Spune-ti parerea: