Ea se maturizeaza, eu devin mai… cu experienta de viata, sa zicem

Share catre altii:

Blogul meu a facut o panza de paianjen vara asta. Nu l-am mai deschis, am avut o vara atat de plina, ca am uitat cu totul de el. Dar azi reincep sa scriu, pentru ca am o ocazie speciala.

Fi-mea face 6 ani azi. Ma uit la ea, cum scoala o maturizeaza pe zi ce trece si cum devine din ce in ce mai inteleapta. Eu, pe de alta parte, la fiecare aniversare a copiilor mei, devin mai… cu experienta de viata. Ce sa zic si eu, ca sa dea bine?! La fiecare zi de nastere a lor ma gandesc cate etape am parcurs si cate mai avem de facut in viata asta.

Thea cred ca este ce puteam eu sa realizez mai bine pe lumea asta, un copil la care nu am visat si care, de multe ori (de prea multe ori) e atat de intelept ca ma si sperie. Generatia mea era mai aiurita. Astia din ziua de azi parca sunt de pe alta lume, au alte gene cred.

Azi, cand am dus-o la scoala, am vazut in clasa cum toti copii stateau frumos in banca, desi nu incepusera orele, cum isi aratau unul altuia ceva din carti si cum isi ordonau lucrurile pe banca.

Frate, pai noi, inainte de a incepe orele si in pauze, zici ca eram scapati de la balamuc. Alergam pe holuri, rontaiam biscuitii din dotare, mai mazgaleam ceva pe banca, aruncam cu ghiozdanele tintind catre lampa din tavan…

Asa ca, draga mea Thea, hai sa ne traiesti si sa cresti mare si frumoasa, dar, daca se poate, fara ca eu sa imbatranesc!

 

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook