Dupa al doilea copil, iti dai si tu seama ca… soacra-ta a avut dreptate!

Share catre altii:

… ca „au, ma doare inima” venita de la un copil de 2 ani inseamna de fapt ca „n-am chef ca mananc broccoli din farfurie„.

… ca iti faci mult prea multe griji (e o gluma pe Internet: cand primul copil mananca o mizerie de pe jos, chemi doctorul; la al doilea copil, il speli pe dinti; la al treilea, doar te intrebi daca mai e cazul sa ii dai de mancare la pranz).

… ca nu orice strigat de ajutor sau de razboi are la baza un pericol real (sigur, nu prea iti vine sa risti sa nu te prezinti la datorie, dar chiar nu e nevoie sa sari peste canapea de fiecare data, ai timp sa o ocolesti).

… ca poti sa faci in asa fel incat sa te bucuri in liniste de un dus de 5 minute (se poate, va spun eu, te ajuta cheia de la baie care, invartita in usa, face minuni, n-a murit nici un copil ca a stat cu urechea lipita de usa de la baie).

… ca nu are rost sa faci o tona de poze la fiecare iesire in parc; o sa urmeze mii de momente frumoase, nu ai atata memorie pe calculator cat sa salvezi toate pozele si e mai bine sa prinzi momentul cu ochiul tau liber decat prin obiectivul aparatului.

… ca daca tuseste o data nu e cazul sa te duci cu el la spital la terapie intensiva si ca un biet cucui nu a omorat pe nimeni in istoria moderna a omenirii.

Hai, ca aveti si voi o soacra… n-ati invatat nimic de la ea ca sa imi spuneti si mie? Azi am chef sa evaluez soacrele :). Maine, s-ar putea sa imi treaca.

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: