„Domnul X? Aveti programare la…ginecologie”. „Serios?”

Share catre altii:

Suna omu’ meu sa se programeze la medicina muncii, la o clinica particulara. Bucuresti, 2016, da? Se inregistreaza programarea, totul bine si frumos. Azi, cu o zi inainte de data consultatiei, suna receptionista de la clinica: „Domnul cutare?„. „Da„. „V-am sunat sa va amintesc de programarea de maine, la ginecologie„.

Omu’ meu ramane pentru un timp tampit. Reia in gand conversatia. Stiti cum e, cand nu intelegi ceva, parca te indoieste de capacitatea ta de intelegere. Isi revine si zice: „Cred ca ati gresit specialitatea„. „Nu, domnule, scrie clar la noi in sistem: domnul cutare, o programare la ginecologie„. „Am inteles. Aveti idee cu ce ar putea vreodata sa ma ajute pe mine un medic ginecolog?„.

Tipa a inchis telefonul. Cred ca si-a dat si vreo doua cu receptorul in cap. Pe de alta parte, sunt tare curioasa unde se duce omu’ meu maine. Si cum se intoarce de acolo. Cred ca ma duc si eu cu el, nu pot sa ratez faza.

[Omu’ meu a mai jucat si in Eu si cainele, la spitalul de nebuni si Cand mioartza are o moaca vinovata… aruncam sapaliga. N-ati uitat ca eu nu scriu pe boabe de fasole, ci pe likeuri la pagina de facebook, nu-i asa?]

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: