Dimineti (a)normale in familia noastra

Share catre altii:

Dimineata eu sunt foarte fresh, ca deh, am 9 ore de somn! Da, adorm devreme. Mai devreme decat o gaina. Asa ca eu sunt nazista responsabila cu trezitul celorlalti. Pentru mine, diminetile la noi in casa sunt toate pe “repede –inainte”. Eu sunt cu ceasul in ochi tot timpul, “hai ca intarziem”, “hai ca ne prinde aglomeratia pe drum”, “vezi ca ai uitat sa iti inchei sireturile”, “prinde-ti parul ala ca altfel de tund”, “cine a lasat lumina aprinsa in baie” si alte cantece de lupta si tovarasie.

Dimineata, Thea este intruchiparea lenii. Daca nu se intinde de 12 ori nu i se aseaza articulatiile cum trebuie, cand intredeschide un ochi si zici ca s-a trezit, ea neah, il inchide la loc. Cele 5 fire de par din cap trebuie periate doar in bataia vantului iar agrafele si le prinde doar daca se uita intr-o anumita oglinda din casa, ca celelalte nu ii arata adevarata ei frumusete. Atunci cand sa duce la baie, zici ca se duce la decapitare. Are viteza mecului turbat, nimic nu i se leaga dimineata, are mainile de jeleu si picioarele de spaghete.

Ciprian, pe de alta parte, e ca soldatul japonez. Cand ii spui seara sa se culce, in 5 minute doarme si sforaie. Cand ii spui dimineata sa se trezeasca, in 2 minute e deja la baie. Si, ca sa o sicaneze pe Thea, incepe: “Thea, eu sunt aproape gata, tu cate haine mai ai de pus pe tine?”. Aia se enerveaza si ii zice vreo doua, el mai vine din cand in cand sa ii bata la usa si sa puna sare pe foc: “Nu esti gata nici acum?”. Dimineata e singurul moment cand o prinde pe Thea in off-side si il exploateaza la maxim.

[Acum nu stiu daca astea sunt dimineti normale sau anormale, astept sa imi spuneti voi. Si, daca tot sunteti pe aici, cititi si cum e cand calc pe o piesa de lego]

O parere

  1. cam asa sunt si la noi diminetile, Razvan intr-un minut e in picioare si sora-sa trebuie gadialata si mangaiata pana se trezeste ca altfel e intoarsa toata ziua

Spune-ti parerea: