De ce urăsc femeile care poartă stiletto

Share catre altii:

Ca sa intelegeti: unele femei se nasc pentru a merge pe tocuri, eu m-am nascut sa merg in papuci, cel mult in balerini. Mor de dragul pantofilor stiletto, m-as culca in ei, dar sunt constienta ca picioarele mele nu au ce le trebuie ca sa mearga pe asa nenorociri de tocuri.

Am o singura pereche de pantofi cu tocuri „de baba” (5 cm, da?), cred ca mi-am cumparat-o din greseala. Sau m-oi fi gandit ca imi trebuie si mie niste tocuri pentru vreo nunta sau inmormantare. Zilele trecute m-am gandit sa ma duc incaltata cu tocurile alea, la birou. Am rezistat pana la liftul de la birou. In conditiile in care m-am dus cu masina, da? Deci am mers cu tocurile din casa pana in masina si din masina pana la lift.

Am iesit din lift si mi-am luat pantofii in mana, defiland mandra pe hol, gandindu-ma ca toti se uita la moaca mea, nu la ciorapii mei. Gresit. N-a fost unul sa nu ma intrebe: „Ce-ai patit?”. „Nimic”, ce dracu’ sa zic?! Ca nu sunt capabila sa merg incaltata, ca orice femeie normala? Ca eu as reinvia moda opincilor?

Acum 2 zile am fost la o conferinta. A venit si o prietena de-a mea. Era pe tocuri. Stiletto, rosii ca focul, din lac, luceau ca becul. Ii statea bine, rau de tot! Ma uitam la ea cum merge, n-avea nici o treaba, zici ca se nascuse cu ei. Mai mult, ea poate sa si conduca in stiletto, am vazut-o. Mama, ce m-am enervat!

Pai, sa vedeti cu ce conduc eu. Am niste chestii, ca nu pot sa le spun incaltari, de o mie de ani, descusuti pe toate partile, dar sunt cei mai comozi pantofi de condus si nu renunt la ei nici in ruptul capului. A incercat omu’ meu de nu stiu cate ori sa ïi faca nevazuti. Ce urlete si-a luat de la mine… I-am zis ca daca imi dispar pantofii de condus, ma mut in troleibuz, adio masina.

Nu pot sa port stiletto. Nu pot sa port tocuri de nici un fel. Si cand vad vreuna prin mall in stiletto, imi vine sa ii pun piedica. Uite asa, ea de ce poate si eu nu pot?

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: