Daca esti prost, esti prost. Nu te mai vindeci.

Share catre altii:

Scurt, ca iar sunt pe fuga, dar nu pot sa nu va povestesc asta, ca altfel imi ramane in gat. 
La magazin, la raionul de mancare de pisici. Ii spun Theei sa ia doua pungi de mancare, una pentru pui si una pentru pisici adulte. Un domn, care la prima vedere parea respectabil si cu toate tiglele pe casa, imi reproseaza:
Mai bine hraniti copiii decat pisicile. Cum puteti sa tineti animale cu purici pe langa proprii copii?”.
Ma gandesc la faptul ca oricine are dreptul sa aiba o zi proasta si il ignor. El pe mine insa nu.
Va faceti ca nu auziti?”
Imi sare mustarul, ca nici eu nu eram intr-una din zilele mele bune: „Stimate domn, cred ca aveti treaba si eu va retin. Va sugerez respectuos sa ma lasati dracului in pace„. Mda, stiu, am fost o doamna.
Ar trebui ca statul sa va ia copiii. Sunteti o iresponsabila„.
Eu m-am uitat la filme cu Chuck Norris in copilarie si imi veneau in cap niste miscari, daca intelegeti ce vreau sa spun. Pana sa apuc sa fac sau sa zic ceva, intervine fii-mea, care chiar se pare ca a fost intr-o forma de zile mari:
Domnule, statul ar trebui sa va ia dvs. capul. Ca il aveti degeaba„.

Da, am certat oficial si ceremonios copilul, ca nu asa se vorbeste, ca nu e politicos, dar in sinea mea jubilam. Stau linistita, se pare ca fii-mea stie sa se descurce in orice situatie, desi de abia a terminat clasa 0. Seamana cu ma-sa, ce sa zic… 🙂

[In locul tau, n-as mai sta pe ganduri si as da like la pagina de facebook, ca sa ne mai „auzim” si alta data. Asta daca nu cumva deja ai facut-o, caz in care clanul nostru iti spune „multumesc”]

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: