Cum ne ajuta Ambasada Cehiei sa donam hainele copiilor

Share catre altii:

A trebuit sa ne invete o ambasada a unei tari straine cum sa donam haine, pentru ca noi, romanii, ne organizam mai greu. La noi se face colecta numai de sarbatori (Paste si Craciun), atunci ne aducem aminte ca sunt si oameni amariti pe langa noi. In restul anului, nici o actiune.

M-am dus anul trecut cu un portbagaj plin de haine si jucarii, pe care copiii mei nu le mai foloseau, sa le donez la SOS Satele Copiilor. Nu mi le-au primit. De ce? Pentru ca nu aveam bon de la spalatorie!!! Deci, masina de spalat de acasa e buna doar pentru tine si ai tai, daca vrei sa donezi, te duci cu ele la spalatorie. Cu un an inainte primisera toate donatiile, fara bon de spalatorie, acum s-a schimbat procedura. Am facut stanga imprejur si am plecat cu tot ce aveam, m-am dus si le-am impartit la tara.

Acum, aflu ca cineva destept a adus si in Bucuresti un container in care poti pune toate hainele de care nu mai ai nevoie. Se afla in fata Ambasadei Cehiei (str. Ion Ghica, nr. 11, zona Piata Universitatii), e accesibila nonstop, puteti pune in el haine, incaltaminte, prosoape si lenjerie de pat, pentru copii dar si pentru adulti, dar nu jucarii sau articole de uz casnic. Alte detalii aici.

E inutil sa va spun cat de important este sa ii invatati pe cei mici sa isi doneze hainutele si jucariile. Mai jos, poze cu ai mei, incercand din rasputeri sa nimereasca acel container. E greu cand esti mic 🙂

Cititi aici despre donatia colegilor mei la SOS Satele Copiilor si imensa recompensa primita, cand unul dintre copii a venit la sediul firmei sa ne multumesca.

IMG_9065

container donatii haine

 

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: