Casa Experimentelor – de citit ghidul vizitatorului

Share catre altii:

Ati citit ghidul vizitatorului? L-am citit eu, au cateva chestii de laudat. Nu am vizitat locatia, inteleg ca in weekend este destul de aglomerat, asa ca astept sa mai treaca „noutatea”; intrarea este gratuita pana la 30.06.2016, probabil ca dupa aceea nu va mai fi atat de aglomerat.

Iata ce e de retinut din ghidul vizitatorului:

Poti veni cu mancare de acasa, au un spatiu special pentru a lua masa; ceea ce imi place pentru ca, in multe locatii, mancarea vanduta la restaurantul din incinta lasa de dorit si este destul de nepotrivita pentru copii.

Ti se spune de la inceput ca accesul copiilor sub 3 ani este interzis; din experimentele pe care le-am vazut la ei pe site, nici unul nu e potrivit pentru copii atat de mici, e bine sa au scris asta pe site, ca sa nu vii degeaba pana acolo.

Sunt prevăzute rampe pentru accesul  persoanelor cu dizabilități; este binevenita precizarea. Mai mult, se permite si accesul persoanelor nevăzătoare daca sunt însoțite de câini special dresați.

Fotografiatul și filmatul cu aparate de specialitate se face contra unei taxe de 50 lei plătită la receptie; de aici eu inteleg ca totusi poti face fotografii propriului copil cu telefonul, de exemplu; nu mi-e foarte clar.

Au un sistem de rezervare online, unde poti rezerva maxim 40 locuri; sper ca acest sistem sa evite cozile la diverse experimente.

M-a amuzat o propozitie: „Țineți evidența copiilor voștri!„. Cred totusi ca limba romana e usor chinuita in acest context.

Ati fost? Cum vi s-a parut? Ce recomandari aveti?

[Pe aceeasi tema, avem in meniu Gata cu experimentele in vacantele cu cei mici si Salina Ocnele Mari – impresii si fotografii, cu iz de haz]

O parere

Spune-ti parerea: