Cand copilul sparge nuci cu telefonul tau si tu mori de inima neagra

Share catre altii:

Nu am fost niciodata innebunita dupa telefoane mobile. Nu m-a interesat niciodata o marca sau un model anume, putea sa fie si sub forma de pantof zburator sau burete de bucatarie. Dar intotdeauna am avut grija de telefoanele mele, nu de altceva, dar la capitolul agenda scrisa stau prosta de tot.

Intr-o zi spargeam nuci in bucatarie. Fii-miu, mare amator de nuci, statea in coasta mea. La un moment dat, aud usa de la intrare ca se deschide si pornesc spre ea, cu ciocanul in mana, ca un killer ce sunt. Era omu’ meu. Incep sa vorbesc cu el, stai sa iti zic si de aia, si de ailalta. Ciocanul strans in mana, de frica sa nu il ia copilul si sa isi storceasca vreun deget.

La un moment dat aud bocanituri in bucatarie. Tip:
– Ce faci?
– Sparg „nusi” (=nuci, pentru cei care nu au limba lenesa ca fi-miu).
Imi dau seama ca ciocanul e la mine si revin:
– Cu ce?
Cu telefonul.

Il stiti pe Usain Bolt? Ala de a castigat de nu stiu cate ori cursele de atletism viteza. Eh, eu cred ca, daca alerga si el cu mine pe hol spre bucatarie, il luam, il umileam rau de tot, praf il faceam. Ciprian a fost tare incantat ca tocmai a reusit sa sparga si el o nuca. Eu a doua zi mi-am luat telefon nou.

Oricum, mi-a mai facut-o Ciprian si cu alta ocazie, cand mi-a hranit furnicile din baie cu niste chiftele. Citeste Hai la groapa cu furnici!

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: