Cand primesti… si dai… si primesti la loc :)

Share catre altii:

Am o prietena care are un magazin alimentar. De Sarbatori, a pus in vanzare niste cosulete din ceramica, sub forma de Mos Craciun, cu bomboane de pom (alea din poza). Nu s-au vandut toate. In weekend ma trezesc cu ea la mine acasa, imi adusese vreo 12 astfel de cosulete, bomboanele nefiind iesite din garantie iar cosuletele putand fi folosite ca decoratiuni. Zic „saru’ mana„.

Thea si Cipri, stiind ca nu le dau voie sa manance atatea bomboane, vin cu idee: „Oprim noi cate unul si pe restul le punem pe gard, sa le ia cine are nevoie„. Zis si facut.

Sambata dimineata, ora 11.00, le-am insirat pe gard si am pus bilet: „Va rog sa va serviti, daca aveti copii„.

Sambata la pranz, ora 11.30, curiozitatea ma scoate din casa, sa vad daca a luat cineva cosutele. Disparusera 4 cosuri din 10, spre incantarea noastra. Pana la 12.00 mai ramasesera doar 3, iar la 13.00 era gardul gol. Sper ca cei care le-au luat sa faca o bucurie unor copii. Mi-a placut ca nu a fost unul care sa le ia pe toate. Am gasit in schimb, pe locul cosuletelor, un pachet de biscuiti si o bancnota de 1 leu. Jos palaria pentru gest. Hai ca mai exista oameni. My faith in people has been restored!

Share, ca poate o mai fac si altii… Ce frumos ar fi!

Share catre altii:

O parere

  1. La Iasi, dupa un „model” preluat de la bulgari, cativa inimosi au „imbracat” copaci cu haine groase, pentru nevoiasi, lasand si cate un bilet privind destinatia lor. Totul frumos pana aici pt. ca gestul nu si-a mai atins scopul – hainele fiind culese de tiganci. Acuma na, doar si ei sunt oameni dar… tare mi-e ca altele le-au fost intentiile! Asa ca iti inteleg bucuria pentru ca pe strada ta locuiesc OAMENI!

Spune-ti parerea: