Cand mama vrea fetita si tatal baietel, iese ce-o vrea

Share catre altii:

Mie nu mi-au placut copiii. Punct. Nu aveam nici o urma de sentiment matern in mine. Eu oblojeam pui de caini si pisici, nici o treaba cu bipezii. Asa ca pentru mine „Fetita sau baietel?” nu a fost o intrebare existentiala.

Cand l-am intalnit pe Fat-Frumos si mi-a sunat ceasul biologic, am zis hait! Pana aici mi-a fost. Intr-o zi mi-am dat seama ca eu vreau fetita. Nu stiu de ce, pur si simplu ADN-ul  meu striga dupa o fetita. Ma duc la omu’ meu: „Auzi? Tu ce ti-ai dori sa fie? Fetita sau baiat?”. Ma gandeam ca o sa primesc un raspuns gen: „Ce vrei tu, iubito” sau „Orice, numai sanatos sa fie„. Aiurea. Se pare ca el avea alte planuri: „Aaaa, clar baiat!”. De cate ori mergeam prin magazine si vedeam haine de copii, eu ma uitam la fustite si rochite, el la pantaloni si veste. Eu pe roz si rosu, el pe albastru si verde. Eu la papusi, el la trenulete.

Inainte sa ma duc la ecografie din luna a treia de sacina, citisem ca fata copilului este deja formata (sigur, nu definitivata, dar i se vad trasaturile) si ca, daca sta cum trebuie, poti afla chiar si sexul copilului. Doctorul mi-a spus intai ca este fetita si apoi mi-a aratat si moaca ei. Si atunci am avut o sclipire de geniu: „Uite omule, seamana leit cu tine! Stii doar, fetitele seamana cu tatii si baietii cu mamele„. Si, din ziua aia, omu’ meu a fost cel mai mandru tata in devenire a unei fetite care ii semana perfect. Un baietel nici nu mai era in discutie. „E mai bine asa Dana, ca fetitele sunt mai linistite, mai apropiate de parinti, mai iubitoare….„. Acum gasea numai avantaje!

Cand Thea s-a nascut, s-a dovedit ca semana leit cu maica-sa, nu cu taica-su. Dar, deja nu mai conta. Culmea ironiei e ca dupa 3 ani avea sa apara si un baiat in viata noastra. Ciprian e topit dupa maica-sa, in timp ce Thea il divinizeaza pe taica-su. Cred ca la adolescenta se vor schimba rolurile. Stay tunned, ca mai avem pana atunci.

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook