Când calc pe o piesa de lego…

Share catre altii:

Lego si masinutele de metal sunt moartea talpilor mele. Am ajuns sa fiu atat de marcata de aceste obiecte, ca sunt atenta si in curte pe unde calc, pentru ca, daca nu le ratacesc cei mici, sigur le scoate mioarta din casa si se joaca in aer liber cu ele. Talpile mele mi-au scris o petitie la un moment dat, pentru ca nu mai suportau tratamentul dur aplicat de lego si masinute. Cu greu le-am potolit, ca mai aveau putin si o puneau de un sindicat.

Stiti cum doare când calci pe o piese de lego? Mie imi dau lacrimile. Stiti cum te trece un fior când aluneci pe o masinuta? De fiecare data când scap nevatamata imi zic: „Dano, nu ti-ai pus nici un picior si nici o mana in gips, pana acum. Nu-i pacat de recordul asta?„. Cred ca numai pe Chuck Norris nu il doare când calca pe un lego.

Am incercat toate metodele posibile de a scapa de lego si de masinute. Reusisem la un moment dat ca, dupa lungi audiente la copii si acatiste la biserica, sa obtin incuviintarea consiliului de coroana sa dam altcuiva lego si masinutele. Dar cum nu am fost suficient de desteapta sa ii pun sa semneze tratatul de pace, s-au razgandit a doua zi si am ramas in continuare torturata.

Le-am si ascuns intr-o zi. Nu m-au intrebat de ele doua zile, am zis ca am scapat, juca inima in mine de fericire. Aiurea, a treia zi a inceput inchizitia. Unde sunt masinutele, cine a furat lego, sa cautam, sa întoarcem casa pe dos, nimic nu ramane la locul lui pana nu gasim ce ne trebuie. Si da, le-au gasit, la naiba.

Unde mai pui, ca fiecare dintre ei a primit un lego nou nout de Craciun, de la o prietena binevoitoare (stai-i-ar piesele de lego in gat!).

[Daca tot sunteti aici, cititi si Am tuns copilul… aproape drept; ii sta aproape bine si V-am povestit când fii-mea a furat parafa medicului?. Daca vreti sa ne mai auzim si alta data, like pagina de facebook]

 

2 Parerile cititorilor

  1. Cunosc senzatia.. piesa de lego calcata cu piciorul gol.
    Eu le-am „comunicat” copiilor ca „daca nu le strangeti pana la culcare am sa vi le arunc”. Replica celui mai mare(6 ani): „lasa tati ca pana maine uiti”. Am simtit in inima, nu sunt sigur ca stiu unde se afla, cam aceeasi durere ca cea provocata de nenumaratele piese de lego „calcate in picioare”.

Spune-ti parerea: