Cand cainele tau da din coada intr-o alta lume…

Share catre altii:

Cand schnauzerul meu a decis ca e timpul sa faca de garda in raiul cainesc, Mozart il chema (da, stiu, n-ati mai auzit caine cu numele asta, e o poveste lunga si aici), am zis ca ala a fost CAINELE vietii mele (9 ani a stat carliontatul ala langa mine), altul ca el nu mai gasesc si gata, trec pe pisici.

S-a dovedit ca nu pot sta fara un caine, asa ca i-au urmat si altii, dar nici unul nu a mai fost Schnauzer. Mi s-a parut ca, daca as lua aceeasi rasa, e ca si cum l-as inlocui. Mozart, eu sunt convinsa ca intr-o zi o sa te mai vad dand din ciotul ala de coada… Copiii mei nu l-au cunoscut pe Mozart, dar sunt convinsa ca tare bine s-ar fi impacat, mai ales ca era un caine numai bun de calarit, pieptanat si agatat de coada tot felul de chestii, ca vorba-aia, pana si eu i-am pus in glob in coada.

In schimb, copiii mei l-au cunoscut pe Lupu. V-am povestit si voua despre el, aici. L-am luat de la tip de la tara, era tinut in lant, fara nimic deasupra capului, cu o paine pe zi. Cand am pus mana pe el, cainele a cazut. Pur si simplu, lat. Am zis ca l-am omorat. Cand am vazut ca totusi respira, l-am adunat de pe jos si l-am dus la mama in curte. Mama m-a intrebat daca il ingropam. „Stai domne’, ca nu e mort„.

A devenit cel mai frumos lup din lume, care statea tolanit pe picioarele mele cand luam masa. Nu cerea nici macar o firimitura, cerea doar sa ma simta. Insa anii petrecuti in ploaie si fara hrana si-au cerut tributul si a trebuit sa il eutanasiez de curand. Am plans de m-am rupt in doua mai ales cand le-am explicat copiilor de ce Lupu nu mai e prin curte. Dar sunt linistita ca lui ii este mai bine acolo decat aici, unde i-ar mai fi ramas cateva luni de chin. Si, din cate stiu eu, all dogs go to Heaven, right?

Cred ca durerea pierderii unui animal e direct proportionala cu timpul pe care l-ai petrecut langa el. Lupu a stat langa noi multi ani si tocmai de aceea, acum doare al dracu’.

[Dar, povestile vesele despre animalutele noastre le gasiti aici: Eu si catelul, la spitalul de nebuni si Cainele si mioarta mea isi cauta job]

 

 

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: