Cainele si mioarta mea isi cauta job

Share catre altii:

Mi-am dat seama ca hrana mioartzei si a câinelui imi afecteaza cashflow-ul. Dupa o rectificare bugetara, consiliul de administratie a decis ca nu le mai putem acorda împrumuturi de stat si trebuie sa isi castige singuri existenta. Asa ca, le cautam job. Sa va spunem la ce se pricep, desi nu au studii aprofundate in domeniu, dar au un talent nativ.

Mioartza (cu nume de scena Globix, cunoscuta in cercuri restranse si sub numele de Gloabex) este specialista in:

inspector/analist exceptional (nu exista cutie de carton sau cotlon al casei care sa nu fie atent analizat, nu avem vreun sertar care sa scape de ochiul ei critic, nu poti scrie cu un pix fara sa vada ea cum miroase)

femeie de serviciu – spalatoreasa sefa (toate scamele le ia de sub pat si ti le aduce in mijlocul bucatariei, ciorapii sunt mancati si linsi in fiecare seara, cosul cu rufe nu scapa nescormonit, just in case ai amestecat albele cu negrele)

asistenta medicala (se pricepe sa iti faca presopunctura acolo unde te doare, toarce la tine in brate când ti-e rau, nu iti da medicamente dar sigur iti ia temperatura)

Cainele (zisa si Axa-moapsa când e de bine sau Axone când face cate o duda) ar putea lua un concurs pe post pentru:

mecanic – Gigi bun la toate (de cate ori vede portbagajul deschis, sare in el si verifica roata de rezerva, masina de tuns iarba nu are nici o sansa sa scape nedemontata atunci când face zgomot, iar aspiratorul meu… numai el stie prin ce a trecut la viata lui)

– gradinar de exceptie (toti bulbii au fost replantati prin bunavointa ei si toti boschetii au crengile mestecate ca sa le dea o forma, nu am nici o bucata de pamant batatorita intrucat nu scapa nici un centrimentru care sa nu fie sapat si afanat)

Asadar, ce ziceti? I-ai angaja? Macar part-time? Pe salariul minim? Acum ei fac un stagiu de practica la mine, ca sa aiba ceva de scris in CV. Ai vostri stiu sa faca ceva?

[Axa a jucat si in Un caine care fura ciorapi, iar pe matza o stiti din Ne-a facut-o mioartza… s-a razbunat!]

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: