Caietu’, domne, caietu’! Un regat pentru caietul meu…

Share catre altii:

Sunt putine seri in care apuc sa ma relaxez inainte de ora 21.00. Ca nah, cand ai doua capre care nu stau locului si care ar manca in timp ce s-ar juca si s-ar uita la televizor in timp ce ar face baie, dar mai ales ar desena in timp ce s-ar schimba in pijama si ar mangaia nitel si pisica in timp ce si-ar prinde parul cu agrafe…

Dar joi am avut o seara foarte linistita si la ora 20.00 eram ca o printesa in varful patului, citind mailurile. Si vad ca invatatoarea Theei ne ruga sa dam copiilor la scoala un caiet tip 1 fara linii oblice. Prima mea reactie a fost: „Ce dracu e aia?„. Googalesc si gasesc modelul (eu nu imi aduc aminte sa fi scris vreodata pe asa ceva!). Ii arat omului, ca sa stie ce sa ia.

A doua zi se duce omu’ la cea mai apropiata librarie, intreaba de caiet tip 1 (lasam la o parte detaliul cu „fara linii oblice”), vanzatoarea zice ca nu are ea fire de par in cap cati parinti cauta caiet din asta, dar nu se mai fabrica. Omu’ ma suna, il iau la rost ca noua ne trebuie caiet tip 1 si sa il scoata de unde o sti. Intre timp, curgeau mailurile de la parinti: „Am fost acolo, nu au”. „Vedeti ca eu am gasit nu stiu unde. Mai sunt doar 2”. „Am fost eu, nu le mai au”. Ma gandeam ca m-as putea imbogati daca ma apuc de tiparit caiete din astea.

Se duce la inca 2 librarii, gaseste la a 3a, era tip 1 dar avea linii oblice, de abia la a 4a gaseste magicul caiet, dar bunica din fata lui i-l ia de sub nas pe ultimul (sa ii puna piedica si alta nu!), la a 5a apuca si el sa cumpere caietul. Ajunge omu’ acasa victorios si eu ii arat ultimul mail: „Avand in vedere ca nu se mai gasesc in librarii caiete de tip 1 fara linii oblice, va rog sa aduceti caiet de tip 2„. Ce misto!

[Iti spun unde se gasesc caietele doar daca dai like la pagina de Facebook. Si te pun si pe lista de Craciun… pe primele locuri!]

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: