Bunica, de ce sforai?

Share catre altii:

Faza scurtissima, ca sunt pe fuga.

Ma suna de la scoala, Thea are temperatura. Minunat! Ma duc iau copilul, il arunc acasa, o rog pe mama sa stea cu ea pana ma intorc eu de la birou si, in timpul asta, sa ii dea medicamente, ceai etc si sa o culce.

Thea in pat, Buna (bunica-sa) pe fotoliu, langa pat. „Hai, culca-te„. Incepe dansul lebedelor: Thea se intoarce pe dreapta, apoi pe stanga, apoi cu fundul in sus, apoi cu un picior pe perete, o mana in nas, agrafa in par sta stramb, o deranjeaza pantalonii, bluza o mananca la spate, maneca e prea stramta, ii vine lumina de afara in ochi, se aude latratul catelului din vecini, azi e joi sau e vineri, unde e mami, cand vine, dar tati ce face, bunu’ (bunica-su) ce-o fi facand la ora asta, parca ii e dor de pisica.

Pana cand… adoarme. Nu, nu Thea. Bunica-sa adoarme! In fotoliu. Sta copilul ce sta, pana cand se plictiseste. Stiti cum e, degeaba joci teatru daca nu ai spectatori. Thea o inghiolteste cu un deget: „Buna, daca tu sforai, eu cum sa dorm?”. Deci Buna, tu esti vinovata ca nu mi-a dormit copilul la pranz. Eu am zis ca o culci pe ea, nu sa adormi tu :). Pai, ce faci, soro?

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: