Briefing la proiectul corporatist IA ROMANEASCA

Share catre altii:

Planning

Am primit pe mail un memo de la HR cu privire la purtarea iei pe 24 iunie. Info acum o saptamana, reminder cu o zi inainte de proiect. Sincera sa fiu, mi-am zis ca nu are nici o sansa implementarea acestui proiect. E greu sa aduci toata suflarea feminina dintr-o companie la petrecerea de Craciun, daramite sa poarte toate ie fix in aceea zi. E greu sa strangi doua departamente la o sedinta, daramite toate departamentele la un astfel de proiect, nu tocmai work related.

Budgeting

Buget relativ ridicat (e scumpa o ie!), cheful de a ne imbraca toate la fel e la cote reduse, deci sanse mici sa ai o rata de participare de macar 30%.

Analiza SWOT

Puncte tari – team spirit, amintiri frumoase, discutii la tigara;

Puncte slabe – nu toata lumea are o IE; din cele care au, nu toate o sa isi aduca aminte sa o poarte azi;

Oportunitati – aratam bine cu toatele (pe bune, nu am vazut femeie pe care IA sa nu o avantajeze), poze reusite, punem la panou, postam pe Facebook;

Amenintari – vremea (daca ploua, la revedere IE), aerul conditionat din birou (IA subtire, racim, nasul in batista), nu gasim fuste/pantaloni de asortat la IE, drept pentru care a doua mergem la shopping, deci gaura in bugetul familiei;

Status actual

Cele mai frumoase Sanziene au fost azi la noi in companie, mobilizare (aproape) generala, toate departamentele implicate si focusate, cele mai reusite poze (poze pe hol, poze la receptie, poze in sala de sedinte, poze in lift, poze pe gazonul din fata), like-uri pe Facebook cu galeata si o atmosfera asa de placuta… cum nu am vazut de mult timp.

Bravo, doamnelor si domnisoarelor! That’s the spirit. Better team, better work (pentru cunoscatori).

Follow up

La anu’.

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook