Am slabit rapid mancand orice… sîc!

Share catre altii:

Bluzele se incapatanau si erau din ce in ce mai mulate. Fustele incepeau sa se desprinda pe la cusaturile de pe solduri. M-am suit pe cantar si mi-am dat seama ca il cooptasera in sindicat si pe asta, pentru ca, de-al dracu’, arata mai multe kilograme. Oglinda-oglinjoara, m-am ingrasat de asta-vara? Cred ca nu mai frecasem demult oglinda, ca si ea parca imi arata niste chestii in plus.

Ma duc la om. Ii zic:”Te uiti la mine din toate partile si imi spui daca m-am ingrasat„. Hait! L-am incuiat. Ii vad privirea. Cauta o cale sa se salveze. SOS scrie pe moaca lui. Si zice (big mistake, my friend!): „Eu te iubesc oricum!„. Nu poooot sa cred! S-a ingropat singur. „Oricum”? Asta e declaratie de razboi, frate. Asta e insulta de-a dreptul. Si nimeni nu scapa nepedepsit. In urmatoarea luna i-a iesit pe nas „oricum”-ul ala. L-am tinut numai in salate. Ma implora pentru un copan. Ar fi facut orice pentru o ciocolata. Nimic, nene! De la mine nimic, de la Dumnezeu si mai putin.

De ce ma pedepsesti?„. „Nu te pedepsesc, dar stii ca eu sunt pofticioasa. Nu pot sa mananc eu iarba iar tie sa iti fac tocanita. Si cum e aia cu luatul si la bine si la rau? Ei, acum e rau! Indura, ca esti barbat. N-o sa te omoare niste salate„. El n-a avut de ales. Eu am trisat la serviciu. Am trisat in draci. Pai am un magazin chiar in cladire. E acolo, in nasul meu. Are cioco, praji, bobo… de toate. Nu-i pacat?!

Raport dupa o luna: Omu’ a slabit, arata bine. Il intreb: „Ei, am slabit si eu?„. „Clar!„. Mi-a raspuns prea repede si prea sigur pe el. Raspunsul asta il avea pe teava. A fost gandit, calculat, notat dinainte. Minte de ingheata apele, nu-i asa?. Ii e frica sa spuna adevarul. Ca, daca il mai tin inca o luna pe salate, il ia ameteala si lesina pe strada. Deci, daca il intrebati pe el, am slabit. Daca ma intrebati pe mine, eram slaba dinainte. Daca intrebati pantalonii mei… sa nu-i credeti.

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: