Am facut o duda si am avut si spectatori

Share catre altii:

Toata lumea face dude. It’s a fact. Cred ca au zis-o si cercetatorii englezi, aia care fac un studiu despre orice. Ma mir ca nu au facut un studiu si despre mine, dar timpul nu e pierdut. Important e sa nu fie nimeni atent cand faci o duda si sa treci mai departe cu nasul pe sus, sau, daca totusi te zareste careva, sa faci sa para ca totul a fost intentionat. Pe principiul nu am cazut, doar m-am aplecat sa ma inchid la sireturi”.

Eu sunt mai tot timpul cu nasul pe sus, recunosc. Ma cred desteapta foc, de-o frumusete rara si data naibii. Eram prin oras cu treburi. Mersesem o groaza pe jos, imi venea sa imi arunc pantofii la primul cos de gunoi si sa merg in cataligele goale, ma batea soarele in cap ca o lampa si imi cantau matele de foame. Vad la un moment dat un fastfood in departare.

In timp ce ma apropiam si imi ascuteam privirea sa vad ce e inauntru, ca eu oricum sunt chioara ca o cartita si nu vad decat de la doi pasi, realizez ca era coada de vreo 10-15 persoane, ia uite ca se vede si meniul afisat pe sus, mama ce bine… ZBANG!!! Am avut senzatia ca trec din rai in iad si ala era zidul pe care ar fi trebuit sa il sar, doar ca eu m-am izbit de el. S-a auzit un sunet ingrozitor, toti si-au intors ingroziti privirea, unii si-au dat o palma peste frunte, uitandu-se de parca supravietuisem unui accident feroviar.

Mi-a luat vreo 2-3 secunde sa imi dau seama ca intrasem cu totul in geam. Eram imbracata la tol festiv, fardata pruna si coafata arici si… dadusem cu capul in geam, nedandu-mi seama ca acolo era un perete de sticla. Ca sa fie tacamul complet, aud din spate: „Dana, tu esti?”. Pentru ca, nu-i asa, ce e mai frumos decat sa faci o duda si sa te si recunoasca cineva?!

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: