Ai vostri cum le stâlcesc? – partea I

Share catre altii:

Copiii mei au reusit de cateva ori sa imi puna mintea la contributie si sa imi perpeleasca neuronii, ca sa imi dau seama de ceea ce vor ei sa imi spuna, nu de altceva, dar cuvintele lor nu prea semanau cu ale mele 🙂

Chitzoii – Mie mi-a sunat o soricei. Primise cadou un soricel de plus, d-ala care facea chitz-chitz, Ciprian nu isi gasea intr-o zi chitzoii, hait ca stiu care e faza, copilul isi cauta soricelul. Aduc soricelul, el nu si nu, unde sunt chitzoii mei. Ai mei? Adica sunt mai multi? O chem pe Thea, care are memorie elefantina. Unde sunt soriceii? Nu avem decat unul,mami. Nu se poate, aveti cel putin doi, unul l-am gasit, unde e celalalt. Nu, avem doar unul. Ma intorc la Cipri. Ia acum un soricel si il cautam maine pe celalalt. El o tinea una si buna cu chitzoii lui. Eu ii explic ca avem doar un chitzoi, nu mai multi. El ofteaza, deschide sertarul lui si incepe sa arunce cu toti chilotii in sus, spunand uite chitzoii, sunt multi chitzoi, acum vezi chitzoii??? Pai, daca pui asa problema, inteleg.

Bă tată – Avea Thea 1 an si 8-9 luni parca. Noi (astia adulti, cu mai multi neuroni in cap, cica) ne amuzam pe tema burticii pe care o facea dupa ce bea lapte. Ii puneam mana pe burtica si ii spuneam: burtă lată – burtă lată (da, stiu, acum mi se pare si mie penibil). Si ea se amuza de mama focului. Pana cand, intr-o zi, cand am intrebat-o daca vrea lapte, ea zice bă tată. Zic ia uite domne, de mica a inceput sa vorbeasc urat. Ea bă tată azi, bă tată maine cand cerea lapte, noi burtă lată – burtă lată dupa ce bea lapte. Pana cand n-a zis ea cum trebuie burtă lată, cand a luat cana de lapte in mana, nu ne-am prins ca de fapt nu vorbea urat.

Gâc si coc – Vine Cipri intr-o zi la mine si imi spune ca a cazut si il doare in gâc si-n coc. Unde, mah? In gâc si-n coc. Arata-mi unde e asta, ca nu inteleg. El nimic. Unde te doare, fratele meu? In gâc. Si am luat-o prin eliminare. Aici la picior? La burtica? Dar la mana? Aici la gât? Da!!!!! Si tot asa am aflat si de cot. Deci Gâc si coc inseamna gât si cot.  Spune domne’ asa!

Ai vostri ce cuvinte au stâlcit?

[Ati citit si Cum se impacheteaza o familie cu 2 copii – meci in 7 runde sau Cum imi testeaza rabdarea in fiecare seara, cand se culca ?]

Share catre altii:

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook