Adevarul despre centrul termal Therme – stai asa ca nu-i asa!

Share catre altii:

Ca in Romania, ce sa-i faci! Inainte de deschidere, s-a facut o mare campanie pe Internet, poze cu palmieri si orhidee, piscine si tobogane intortocheate, au fost invitati cativa ziaristi si bloggeri sa scrie despre locatie, cat e de minunata si de nemaipomenita. O fi, nu zic nu.

Din nefericire, 99% din pozele postate erau facute de cei de la Therme, se vede ca sunt aproape aceleasi poze postate pe mai toate blogurile/siteurile si ca sunt facute de un profesionist, nu de un vizitator normal. Le lipseste credibilitatea, stiti voi, cand piscina unui hotel e pozata de un profesionist, iti da impresia ca e cat un teren de fotbal, dar cand o vezi cu ochii tai, iti dai seama ca e un lighean.

Eu nu am nevoie sa aflu de unde au fost adusi palmierii, ce marmura avem pe jos, nu ma intereseaza cum iti incarci wireless telefonul la vestiar. Nu ma duc pentru arhitectura si pentru tehnica, ma duc pentru relaxare si distractie. Si, ca mine, or mai fi si altii. Vreau sa stiu ce poti si ce nu poti sa faci, vreau sa aflu si partea negativa (nu-mi zice ca nu exista, ca nu cred!), astfel incat sa pot decide daca ma duc sau nu.

Asa ca am inceput cu citirea regulamentului intern (nah, defect profesional, ce vreti?!). Si, ca sa vezi, sunt niste prevederi care, sincer, nu prea ma incanta. Vi le postez mai jos si va las pe voi sa comentati asupra lor.

– „daca anumite zone din incinta sunt inchise datorita desfasurarii de sedinte foto, evenimente, nu exista dreptul de restituire sau de reducere a pretului de intrare” – cu alte cuvinte, e posibil ca atunci cand te duci sa nu beneficiezi de intreaga locatie, depinde cum iti e norocul in ziua respectiva; cred ca era mai corect sa organizeze sedintele foto in afara programului pentru public

– „in cazul pierderii sau distrugerii bratarii de acces, se achita o taxa de 200 lei (daca vizitatorul indica numarul bratarii) sau de 400 lei (daca nu specifica numarul bratarii); daca se deterioreaza un halat imprumutat, se achita 125 lei; in cazul deteriorarii unui prosop imprumutat, se achita 85 lei” – mi se par cam exagerate tarifele, mai ales in cazul bratarilor

– „aveti obligatia de a elibera sezlongul daca il lasati neutilizat timp de 30 minute; in caz contrar, personalul are dreptul de a prelua bunurile dvs.” – cum sa va explic, cand ai un copil, da, ti se poate intampla sa nu te asezi pe sezlong juma’ de ora, iar cand alergi dupa doi, e si mai si.

– „in functie de numarul de vizitatori in incinta, personalul va decide cu privire la utilizarea obiectelor de sport sau joaca” – ar trebui sa se limiteze numarul de persoane care au acces in incinta, astfel incat sa nu fie supra aglomerat, decat sa se interzica celor care au intrat deja sa se joace cu o minge gonflabila, de exemplu

– „avand in vedere nevoie de liniste a tuturor vizitatorilor, in incinta este este interzis tipatul” – nu zic ca e ok sa urlam cu totii, dar sincer, la sectiunea de copii, cam cum se va implementa regula asta? voi ati auzit cu tipa un copil atunci cand se da pe tobogan?

– si, la final, sa va mai spun ca exista o pagina intreaga numai cu enumerarea cazurilor in care Therme nu este responsabil fata de vizitatori – ceea ce, te cam face sa te indoiesti, sincer, de siguranta ta in locatia respectiva.

Revin cu un articol, dupa ce vizitez locatia. Daca, intre timp, va duceti voi, sa imi spuneti si mie cum e. Incercati sa priviti totul prin ochii unui parinte cu doi copii, ca nu am sanse sa ajung pe acolo doar eu cu omu’ meu.

Later edit: Cu bune si cu rele, a vorbit si Raluxa aici, dupa o vizita la Therme. si DCnews.ro a preluat de pe blogul meu aici 🙂

Later edit: Ca sa vezi, printr-o minune, la 5 ore dupa publicarea acestui articol, Therme au mentionat pe pagina lor de facebook ca regula cu eliberarea sezlongului dupa neutilizarea lui timp de 30 min. se aplica la doar 10% din sezlonguri. Rezolvaram ceva azi :).

[Hai cu like la pagina de facebook, ca sa stiu ca citeste cineva si nu scriu degeaba :). Totul a pornit de la Gata cu experimentele in vacantele cu cei mici, dupa care a venit Salina Ocnele Mari – impresii si fotografii, cu iz de haz]

 

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook