39 azi, toti ai mei, nu ii dau la nimeni… ha!

Share catre altii:

Azi e ziua mea. Imi place sa cred ca împlinesc iar (a nu stiu cat oara) 30 de ani. De fapt, sunt mai multi, la naiba. Dar incerc sa ii ignor. Insa anii, ca niste demoni, vin cateodata si ma gadila la ureche doar-doar mi-oi aduce aminte cat sunt de multi. De multe ori ii mai ajuta si conjunctura ca sa imi faca in ciuda.

Acasa. Ciprian povesteste: „Azi a venit la gradi mama lui Dragos, ne-a adus bomboane, ca era ziua ei. E batrana, asa ca tine„. Mama lui Dragos – 33 ani!!

Tot acasa. Thea se vaita: „Mami, ma doare spatele„. „Aoleu, de ce?”. „Nu stiu, cred ca imbatranesc„. Thea – 6 ani!!!

Azi e ziua mea. Dana – 39 ani. Sau 30, depinde pe cine intrebi :). Si unde mai pui ca, fiind nascuta de Sf. Ion, ma cheama si Ioana. Deci azi am doua intr-una. Le-am spus copiilor ca sunt disponibila sa primesc de la ei cadouri incepand cu ora 18.00, cand ajung acasa si ca ar face bine sa imi dea ceva frumos, ca un an de acum incolo fac mancare dupa cat de mult mi-au placut cadourile. Iar pe omu’ meu l-am invatat ca numarul cadourilor trebuie sa fie proportional cu numarul anilor impliniti.

Azi nu imi numar firele de par alb din cap si nici ridurile. Oh, wait, la 30 de ani nu ai nici una, nici alta. Dar imi numar bucuriile din viata mea si oamenii dragi. 39. Of! Sa vezi la 40 cum o fi, pragul psihologic, bata-l vina. De fapt, stai, ca nu o sa conteze nici atunci, pasamite eu mi-s nemuritoare si vesnic tanara. Si de-o frumusete rara. Si desteapta foc. Sunt data dracu’, ce sa mai!

[Dati like la pagina de facebook, ca sa nu pierdeti urmatoarele articole. Altfel, cand o sa apara cartea, o sa fiti nevoiti sa dati bani ca sa le cititi :)]

Pana acum, nici o parere. Dar gasesti comentariile altora pe pagina de Facebook

Spune-ti parerea: